Mladež DVD Donja Voća na državnom natjecanju

Trinaesto po redu državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske održano je 29. rujna 2018. godine na Športsko-rekreacijskom centru Višnjik u Zadru. U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, a uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Zadarske županije, natjecanje je okupilo 1500 članova ekipa vatrogasne mladeži, voditelja i vatrogasnih sudaca iz Hrvatske u 115 natjecateljskih odjeljenja, te goste iz Slovenije, Mađarske i Austrije. Ekipe su na natjecanju nastupile u disciplinama vježba s preprekama i štafeti.

DVD Donja Voća-sudionici Državnog natjecanja vatrogasne mladeži

Na natjecanju uspješno su nastupile ekipe DVD Donja Voća, ekipa muške mladeži osvojila je 8. mjesto ,nešto manje sreće imala je ekipa ženske mladeži, koja je zauzela 9. mjesto.

Zahvaljujmo svim  natjecateljima i voditeljima na ostvarenim rezultatima, primjerenom ponašanju i prezentaciji našeg DVD-a. Zahvaljujemo se svima koji su omogućili boravak u Zadru i opremili ekipe i to :Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, Općina Donja Voća, AC group agency doo, BVS graditeljstvo, MMS Donja Voća i Pilana Banfić.