Uspjeh na memorijalu Mirko Kolarić

DVD Varaždin bio je domaćin  42.memorijala Mirko Kolarić ,u spomen na učitelja hrvatskog vatrogastva ,  te 1. kola KUP natjecanja za mladež i pomladak Vatrogasne zajednice Varaždinske županije i 1.Kolo Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice za odrasle. Natjecanje  se održalo na stadionu Sloboda u Varaždinu 10.06.2023. godine po lijepom vremenu.

U kategoriji mladeži ukupno je nastupilo 18 ponajboljih ekipa iz cijele Hrvatske. Ovo je bilo jedno od najuzbudljivijih vatrogasnih kup natjecanja za mladež. Osim što je bilo plasmansko za kup, najbolje plasirane ekipe primile su i pehare za prva tri mjesta od domaćina DVD Varaždin te sve ekipe sudionice i medalje za uspomenu. Izvodile su se dvije vježbe i štafetna utrka za mladež  prema pravilniku HVZ-a, a za pomladak dvije vježbe.

Mladež DVD Donja Voća ostvarila je dobar rezultat osvojivši 1.mjesto , pomladak muški 3.mjesto i pomladak ženski 3.mjesto, te smo time potvrdili opravdane nade za dobar plasman na županijskom natjecanju vatrogasne mladeži.