Najmlađi članovi DVD Donja Voća održali svoju 10.Malu Skupštinu

      Uz nazočnost  Načelnice Općine Donja Voća Sanje Kočet ,ravnateljice OŠ A.K.Miošića Ksenije Čretni ,tajnika Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Zvonka Videca, zapovjednika Jure Gregura i predsjednika Josipa Cingesara,voditelja mladeži i roditelja, nakon dvije godine pauze zbog COVID-19 u subotu 26.listopada održana je 10.izveštajna Mala Skupština.

     Skupštini su prezentirana izvješća o radu ekipa vatrogasnog pomlatka i mladeži za 2022.godinu koje je podnio  član muške ekipe mladeži Davor Patrčević s naglaskom na uspjeh na Državnom natjecanju, Kupovima i trkačkoj ligi i sudjelovanje 18 pripadnika mladeži u Kampu u Fažani.

Dario Martan iznio je Plan rada mladeži za 2023. godinu  koju će obilježiti pripreme i nastup na županijskom i ukoliko se plasiraju za državno natjecanje vatrogasne mladeži sa muškom ekipom, osposobljavanje za zvanje vatrogasna mladež i ponovno boravak u Kampu mladeži.

     Malu Skupštinu , na kojoj se okupilo 40-tak najmlađih članova, pozdravnim riječima se obratila Načelnica Sanja Kočet istaknuvši važnost rada sa najmlađima i kako DVD može biti primjer ostalim udrugama u Općini, tajnik VZVZ Zvonko Videc istaknuo je između ostalog da rad sa mladeži DVD Donja Voća može biti uzor i primjer ostalim društvima u Županiji te zaželio mnogo uspjeha na predstojećem županijskom natjecanju koje će se održati sljedeće  godine. Najmlađe članove društva pozdravio je predsjednik društva Josip Cingesar  istaknuvši kako broj najmlađih članova raste iz godine u godinu, što dokazuje ispravnost i kvalitetu rada DVD-a u tom segmentu i da je to jamac dugotrajne opstojnosti Društva.

     Druženje najmlađih članova sa svim ostalim uzvanicima nastavilo se nakon Skupštine uz prigodni domjenak koji su uz Upravni odbor DVD-a Donja Voća organizirali roditelji djece i mladeži