Naši vatrogasci nagrađeni na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Donja Voća

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Donja Voća održana je jučer 11.11.2021. povodom Dana općine i blagdana Svetog Martina biskupa. Uz brojne goste iz društvenog i političkog života općine prisustvovali su i naši vatrogasci koji su primili brojna priznanja općine.

Pa su tako naši vatrogasci primili sljedeća priznanja:

Danijelu Komesu i Borisu Patrčeviću dodijeljene su zahvalnice Općine Donja Voća za dugogodišnji nesebični rad i pomaganje zajednici te prisebnost i odlučnost u reakciji nailaska na zapaljeni automobil 30. travnja 2021. godine.

Josipu Cingesaru dodijeljena je plaketa Općine Donja Voća za poseban doprinos razvoju vatrogastva i zaštite od požara voćanskog kraja.

Dragutin Gregur primio je priznanje za životno djelo! Naime, naš vatrogasac nagrađen je za dugogodišnji rad u mnogobrojnim voćanskim udrugama i osobite zasluge u očuvanju voćanskih običaja. Važno je napomenuti da je Dragutin član od samog osnutka našeg društva te nam je iznimna čast da je još uvjek aktivan član našeg vatrogasnog društva. Lijepo je vidjeti da je Dragutin tu ljubav prema akciji, vatrogastvu i pomaganju drugima prenio na svoje potomke, pa na slici niže možemo vidjeti 4 generacije vatrogasaca u obitelji Gregur.

Dragutin Gregur sa sinom i unucima vatrogascima