Održan ispit za voditelje vatrogasne mladeži

Nakon teorijskog dijela osposobljavanja za voditelje vatrogasne mladeži, koji se održao u Fažani od 2.10. do 4.10., u nedjelju 25.10. održan je i ispitni dio tečaja koji se održao u Olimpijskoj dvorani DVD-a Varaždin.

Ispit za stjecanje statusa voditelja vatrogasne mladeži polagao se pred predsjednikom Savjeta vatrogasne mladeži Varaždinske županije i predsjednikom DVD-a Donja Voća Josipom Cingesarom, tajnikom Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Zvonkom Videcom te ostalim predavačima koji su održavali tečaj u Fažani.

Ispitu je prisustvovalo troje članova DVD-a Donja Voća, Petra Vrabec, Marina Gregur i Nikola Đura, koji su i uspješno položili ispit te stekli status voditelja vatrogasne mladeži. Teorijskom dijelu tečaja prisustvovao je i član DVD-a Luka Banfić, no zbog trenutne situacije s epidemijom COVID-19 i propisane mjere samoizolacije nije mogao prisustvovati ispitnom dijelu te će ispit polagati naknadno.

Čestitke svim novim voditeljima vatrogasne mladeži uputio je i predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Nedeljko Vukalović.

Ispitni dio održan je uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.