Održana 9.Mala Skupština DVD Donja Voća

Na kraju natjecateljske sezone,  u subotu 16.listopada 2019.godine u vatrogasnom domu u Donjoj Voći okupili su se najmlađi članovi na svojoj 9. Maloj Skupštini DVD-a Donja Voća, a na istu su se odazvali članovi Upravnog odbora i Zapovjedništva DVD-a, roditelji i gosti.

Na Skupštini su prezentirana izvješća o radu ekipa djece i mladeži koje je podnio član ekipe mladeži Antonio Banfić s naglaskom na uspjeh na 13. natjecanju vatrogasne mladeži Vatrogasne zajednice Varaždinske županije na kojem je ekipa muške mladeži osvojila 1.mjesto i 1.mjesto ekipa mladeži i djece u ukupnom poretku za 2.Kup Vatrogasne zajednice Varaždinske županije za mladež. Jurica Sambolec  iznio je  Plan rada mladeži za 2020.godinu  koju će obilježiti priprema i nastup muške mladeži na 14. državnom natjecanju vatrogasne mladeži koje će se održati 19.rujna u Čakovcu.
      Gosti Male Skupštine bili su Zvonko Videc ,tajnik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije , Tomislav Horvat voditelj operativnih poslova HVZ-a i predsjednik DVD Bobovec te ženska ekipa mladeži DVD Karlovec Ludbreški. Kratkim govorom, uz veliko zadovoljstvo gosti su se obratili našim najmlađim članovima, te uz riječi podrške čestitali na dosada postignutim odličnim rezultatima.

Na kraju Male Skupštine predsjednik Josip Cingesar i zapovjednik Danijel Godinić uručili su članovima muške mladeži priznanja za postignute rezultate i prigodne medalje.

     Druženje najmlađih članova sa svim ostalim uzvanicima nastavilo se nakon Skupštine uz prigodni domjenak koji su uz Upravni odbor DVD-a Donja Voća organizirali roditelji djece i mladeži .