Muška mladež najbolja na Županijskom natjecanju

Muška mladež najbolja na Županijskom natjecanju

Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, organizirala je 13. natjecanje vatrogasne mladeži i pomlatka Varaždinske županije. Najznačajnija ovogodišnja manifestacija za mladež i pomladak Županije održana je 08. rujna na stadionu «Sloboda» u Varaždinu.

U sklopu natjecanja nastuplo oko 1500 sudionika od kojih 1100 pripadnika vatrogasne mladeži i pomlatka, a DVD Donja Voća sa  ekipom muškog pomlatka  i  muške mladeži.

Nakon svečanog mimohoda svih sudionika natjecanja , proglašenje rezultata posebno nas je razveselilo s obzirom na dobre rezultate naših ekipa koje su nastupile. Muški pomladak DVD Donja Voća osvojio je 11. mjesto od 58 ekipa koje su učestvovale.

U kategoriji muške mladeži ekipa DVD Donja Voća zauzela je odlično 1. mjesto i time stekla pravo sudjelovanja na predstojećem Državnom natjecanju vatrogasne mladeži u Čakovcu 2020.godine.

Najbolji u kategoriji mladeži su : Rikardo Mihalinec,Matija Bosilj,Lovro Gregur,Patrik Mihalinec,Dominik Premužić, Dario Martan,Antonio Banfić,Matija Šipek i Jurica Sambolec sa voditeljem Josipom Cingesar.

Prije proglašenja službenih rezultata proglašeni su i rezultati ovogodišnjeg Kupa za vatrogasnu mladež i pomladak Vatrogasne zajednice Varaždinske županije. Nakon održanih sedam natjecanja u Varaždinu , Novom Marofu, Brstecu , Kućanu Gornjem , Leskovcu, Donjoj Voći i Hrženici u konačni plasman su ušla četiri najbolja plasmana. Ovogodišnji Kup je bio posebno uspješan za odjeljenja pomlatka i mladeži DVD Donja Voća , tako su obje ekipe pobjednici Kupa VZVZ za mladež i pomladak u svojim kategorijama.